Saturday, November 17, 2007

Darbas baigtas!

Kai suzinojome, kad dienorasti pildyti nebutina tai iskart ji apleidom nes labai reikejo susikaupti prie zaidimo baigimo darbu. Dabar zaidimas jau baigtas ir ji galima atsisiusti is cia: http://www.lobortis.com/n/7725319902 . Taigi butu visai malonu sulaukti kokiu nors komentaru :), taip pat jei kyla kokiu klausimu del zaidimo pasistengsime i juos atsakyti. Nepamirskite zvilgtelti i "Game manual" ir gero zaidimo!

11 comments:

Simas said...

kaip buvo galima tiketis, art darbas atliktas gan gerai, bet iskarto tik pradejus kampanijos rezima, islindo rasybos klaida ("were" panaudotas kur turetu buti "where"), kita spelingo klaida summon golem aprase ("restors" turetu buti "restores") menkps klaida bet is karto kazka pasako :D
antra musio backgroundas isties sauniai nupaisytas, bet tas "end turn mygtukas" galetu ir nebuti padetas viduri ekrano(na gal taip zmonem lengviau ji rasti, bet cia paaukojote isvazidos vardan patogumo) + melynas tekstas virs jo tai tikrai gadina vaizda gal geriau koki system message boxa padaryti kur nors, kur rasytu "player 1 turn" " you can not use this card" arba kortu aprasus.
trecia kompriuterio ejimai praeina akimirksniu ir zinoti ar jis kazka padare ar ne galima tik is virsuje esancios panaudotu kortu juostos, ar negalima kazkaip padaryti mazos pauzeles per varzovo ejima? Nes kartais dedi kortas non stop atrodo kad jis visai nezaidzia :D
Nenoriu kad cia butu kazkoks stumimas ar kazkas, tikiuosi tai bus pozityvi kritika :) galima pagirti pati kortu game. vistiek manyciau kovos sistema kurta pagal grandus srityje mtg, ygo ar duel masters, bet viskas pavyko puikiai. Saunu kad nesigavo klonas, o tikrai originalus kortu zaidimas pasiskolines kelias svetimas savybes :) artisto(es sprendizant is kreditu) darba jau gyriau, backgroundine muzika irgi nenervina zaidziau apie 0.5h ir nereikejo isjungti :D kas zino gal ilgiau palosus ir tektu ta padaryti del ivaroves stokos :)

KeeperMustDie said...

Aciu uz labai issamu komentara :). Labaiu zinoma norejau noumones apie zaidima o ne klaidu saraso :P, na del tu gramatiniu klaidu tai jos tikrai gadina zaidimo ivaizdi, bet kad ir kaip mes stengemes ju isvengti, skubejimas padare savo. Kitos klaideles ir nepatogumai, nors ir pastebeti musu paciu, irgi nebuvo pataisyti del laiko stokos. Dziaugiuosi, kad tau patiko ir dar karta dekui uz komentara. Tiesa noreciau dar isgirsti nuomone apie campaininga kaip sekesi ji pereiti? Ar idomus siuzetas? Ir pan.

Simas said...

Kai rasiau pirma komenta tebuvau 1 chapteri iveikes tai pavyko is 3 ar 4 karto :) su senu draugu prie medzio kovojau ilgiau(kartais atrode kad jam tiesiog labiau sekesi), o paskutini knygos saugotoja iveikiau is pirmo karto(matyt perpratau esmine strategija)
Siaip galvojau kad tokiam zaidimui svarbiausias ne siuzetas o pats gameplejus, kortu sistema, kuri yra gan nebloga pas jumis :) O siuzetas hmm kaip cia pasakius, jei is 10 galimu tai 4.5. Per daug nutylimu dalyku, aisq jei reiktu skaityti ne viena ekrana o 10 tai irgi uzsiknisimas, beje pabaiga man kazkodel primine diablo 1, kai nugalejes blogi , veikejas pats tapo blogiu :D nros pas jus ir palikta lyg tais galimybe jam islikti on a good side :)

KeeperMustDie said...

Kad ir kaip stengemes padaryti, kad viskas priklausytu nuo zaidejo veiksmu, bet vis vien daug ka lemia sekme. O testuodamas zaidima tai tikrai sunkiai iveikiau sargybini :). Del siuzeto tai manau, kad tu teisus taip ji prastai vertindamas, nes is manes ne koks rasytojas, bet kad trumpas tai gerai nes kai kuriemm zmonem tiek kiek dabar parasyta perskaityti yra jau didelis zygdarbis :D. Beje pati siuzeta tu siek tiek ne taip supratai: ten nebuvo jokio gerio ir blogio tiesiog zmogus(jis siek tiek blogas) siekiantis savo tikslu gan drastiskais budais, na gaila kad tu tik vienas cia komentuoji nes galima butu pravesti diskusija apie siuzeta.

eSerys said...

Laiko neturiu snekesiu trumpai.
1. Aciu kurejams, likau suzavetas zaidimu.
2. Patiko pisiniai.
3. Patiko tai, kad zaidimas gavosi gana originalus, sakau taip, nes esu isbandes nemazai panasiu zaidimu.
4. Nepatiko, kad perejas du lygius ir isjunges zaidima juos turejau eit is naujo.
5. Nepatiko, kad gana nedaug kortu.

PS. As vis dar pastriges treciama lygije, bet anksciau ar veliau pasiseks.

KeeperMustDie said...

Malonu kad dar vienam zmogui patiko musu zaidimas. Del to dalyko, kad tau teko eiti per nauja tai matyt ne visai musu klaida, nes ne karto per testavimus tokio dalyko nebuvo atsitike, o testavau as daug patikek :)(nors visko gali buti, juk mes ne profesionalus zaidimu kurejai :P). Na o del kortu tai mano fantazija tikrai buvo ne riba - galejau prikurti tu kortu nors kelis simtus, taciau jas visas tektu nupiesti vienam zmogui(dazniausiai nepavyksta is pirmo karto nupiesti kortai tinkancio piesinio) taigi galimybes ribotos. Gerai butu jei perejes zaidima pakomentuotum siuzeta. Sekmes losiant!
P.S. Ir man ta sargybini sunkiai sekasi nukalt :D.

eSerys said...

Va katik baigiau trecia lygi. Istiroja patiko, idetas nedidelis moralas, pabaiga neaiski - tinkama tesiniui. Drakonas ant galo grazus, bet visiskai ne i tema. Yra kokiu nors ideju del zaidimo papildymo, tesinio, antros dalies ar pan ?

KeeperMustDie said...

Dziugu kad tau patiko siuzetas :) seip pabaigoje pamtome drakona - tai galios jegos isminties ir pergales simbolis, todel manau labai netgi tinka :). O del tesiuniu, papildymu ar pan. tai ziuresim kaip seksis konkurse ir ar atsiras pakankamai daug sio zaidimo megeju.

eSerys said...

1. Del drakonu simbolikos nesigincysiu, nes jos neismanau, bet jie yra labai nuvalkioti todel man ir nepatinka.
2. Reiketu pakeisti kortu aprasymus, kad butu galima greiciau perskaityti kortos efekta ir kaina, pameginkit rasyti skirtingom spalvom arba atskirti kokiu nors piesineliu (linija arba kokiu simboliu).
3. Zaidime labai noretusi galimybes kazkiek itakoti tai kokios kortos krenta, taciau cia abu zaidejai zaidzia is vienos kalades todel gana sudetinga, galbut jeigu leistu apiem i kalade imesti po 10 skirtingu kortu ir zaisti tik is ju ... bet velgi cia tik pasiulymas.

eSerys said...

Sveikinu su 2/3 vieta, jus tikrai to buvot verti.

KeeperMustDie said...

Aciu :) Tiesa sakant musu kuklia nuomone mes buvome verti pirmos vietos :D. Na o jei rimtai tai jei neskaitytumeme to, kad Goofy Dream buvo pradetas kurti zymiai anksciau nei prasidejo konkursas ir kad tai buvo komercinis projektas tai tada jis tikrai vertesnis pirmos vietos :). Aciu visiem kas komentavo ir palaike, linksmu svenciu!